werkwijze

Met Thermotec samenwerken

Persoonlijk contact en maatwerk

Bent u op zoek naar iemand die een droombadkamer en/of toilet voor u kan realiseren? En hecht u waarde aan kwaliteit? Dan bent u bij Thermotec op het juiste adres. Thermotec werkt voor en met u samen en doet dit op een persoonlijke manier. Er wordt tijd voor u vrij gemaakt om uw wensen door te spreken en uw vragen te beantwoorden. Thermotec zorgt graag voor mooie oplossingen en resultaten.

Contact

Wilt u graag kennis maken met Thermotec en uw wensen eens bespreken om te kijken of dit door Thermotec gerealiseerd kan worden? Bel dan gerust of stuur een e-mail en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Offerte

Thermotec maakt na een afspraak graag een offerte voor u. De huidige situatie en de wensen voor de nieuwe situatie zijn bekend en zal de offerte op afgestemd worden. De offerte kunt u rustig doornemen en deze kan, indien u dit wenst, persoonlijk toegelicht en doorgenomen worden.

Afspraak

Thermotec komt bij u langs op een afgesproken datum en tijd. Uw wensen worden besproken en er wordt gekeken naar uw huidige badkamer en/of toilet. Zo ontstaat er een goed en compleet beeld en kan er een offerte gemaakt worden.

Aanvang werkzaamheden

Thermotec mag voor u aan de slag! Datum en tijd worden met u afgestemd. Gereedschap wordt uitgeladen en Thermotec gaat voor u een prachtige toilet en/of badkamer maken. 

“Zodra de werkzaamheden gaan starten, zorg ik er eerst voor dat vloeren en traptreden afgedekt worden ter bescherming. Dan ga ik mijn gereedschap uitladen en start ik met het demonteren van de badkamer en/of het toilet. Alles wordt keurig voor u bewaard en apart gelegd, tenzij het afgevoerd mag worden. Daarna kan het slopen beginnen. Ik zorg ervoor dat u zo min mogelijk hinder hiervan ondervindt. Aan het einde van mijn werkdag laat ik alles weer netjes achter. Geen gereedschap overal, geen slingerend afval en geen hopen stof. Wel zo fijn.”

Wachtlijst

Thermotec werkt graag met veel zorg aan uw badkamer en/of toilet en doet dit voor iedere klant. Dankzij de vele positieve mond-tot-mond reclame zijn er veel klanten die graag hun werkzaamheden bij Thermotec onder willen brengen en dit betekent dat er een wachtlijst is ontstaan. Hierdoor zal uw badkamer en/of toilet helaas niet meteen gemaakt kunnen worden. Neem daarom tijdig contact op.

Contact

T  06 53151598
E  thermotec@live.nl

Thermotec
Hofstee 1
6641 VM  Beuningen