OVER ONS

EVEN KENNIS MAKEN MET

RICHARD VAN THERMOTEC

Op mijn 16e ben ik bij installatiebedrijf Nannings V.O.F. begonnen met werken. Ik heb daar met veel plezier en hard werken mijn benodigde diploma’s gehaald.

Omdat ik mijzelf nog niet op kantoor zag zitten en de diploma’s voor installatietechniek al had, ben ik mij gaan verdiepen in de bouwwereld. Wat een prachtige wereld!

Het was dan ook geen grote verrassing, maar toch een grote stap. Op 17 juni 2003 ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf. Na 10 jaar ervaring installatietechniek en met ervaring in tegelen en overig bouwwerk moest het lukken.”

DE OPRICHTING VAN THERMOTEC

GESPECIALISEERD IN BADKAMERS

Vanaf het moment dat het bedrijf Thermotec is opgericht, is Richard zich gaan specialiseren op het gebied van badkamers. Zowel het installatiewerk als het bouw- en tegelwerk pakt hij met beide handen aan. Hij is een echte alleskunner met veel passie voor het vak en oog voor detail.

“Ik had een grote particuliere klantenkring en ook het bedrijf W.C. Nannings B.V. aan het Hertogplein is vanaf het begin van mijn diensten gebruik gaan maken. Heel mooi om onze samenwerking zo voort te kunnen zetten. En inmiddels is Thermotec uitgegroeid tot een waar begrip. Veel mensen mag ik blij maken met een prachtige badkamer en/of toilet. Dat vind ik het mooiste aan mijn werk.”

Richard heeft zich gespecialiseerd in badkamers. Hij weet ze om te toveren tot de mooiste en fijnste plekken in het huis. En helemaal passend bij de wensen van de klant. Een rustige badkamer met goede, degelijke badkamer accessoires? Geen probleem! Op zoek naar een echte unieke badkamer met een perfecte mozaïeken wand? Bij Richard kun je terecht! En wie weet in de toekomst bij zijn zoontje die hiernaast op de foto staat en hem even mocht komen helpen.

Contact

T  06 53151598
E  thermotec@live.nl

Thermotec
Hofstee 1
6641 VM  Beuningen