Installatie

Professionele installatie

Van renovatie tot complete installatie

Heeft u een nieuwe badkamer op het oog? Bij Thermotec bent u aan het juiste adres voor vakkundige installatie. Of het nu gaat om renovatie of een complete installatie, het wordt tot in detail keurig uitgevoerd. Zo kunt u er jarenlang van genieten.

De indeling

Wat er bij installatie allemaal komt kijken, is voor een groot deel afhankelijk van de indeling. Blijft de indeling van uw badkamer en/of toilet behouden, dan kan dit sloopwerk schelen. Wilt u de indeling veranderen, dan zal het leidingwerk hier optimaal op aangepast worden. Indien u nog geen ideeën heeft bij de indeling, helpt Thermotec u graag op weg met inspiratie en passend advies op maat.

De uitvoering

Thermotec zorgt voor professionele uitvoering van de installatiewerkzaamheden. Denk hierbij aan:

• Loodgieterswerk            
Water-gas-rioleringsleidingen     
• Verwarmingstechniek         
CV ketels-Designradiatoren-cv installaties
• Elektratechniek
Electrabuizen/kabels-stopcontacten-schakelaars

"Van tegelwerk tot het plaatsen van complete muren, Thermotec regelt het tot in de puntjes."

De installatie
Voordat de installatie kan beginnen, zal eerst (een deel van) de oude badkamer verwijderd worden. Wat u wilt behouden, wordt netjes bewaard en overige materialen worden afgevoerd. Daarna kan het opbouwwerk gedaan worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld nieuw plafond plaatwerk met uitsparingen voor spotjes of andere verlichting, het maken van een frame voor een nis of het creëren van een nieuwe bad ombouw. De badkamer begint zijn nieuwe vorm te krijgen.

Slijpen, snijden, plakken… nieuwe vloer- en wandtegels worden geplaatst. Er wordt netjes en zeer nauwkeurig gewerkt. En overlast wordt zoveel mogelijk beperkt. Stoffige zaken, zoals het snijden van tegels, wordt zoveel mogelijk buitenshuis gedaan. Natuurlijk wordt daarna alles weer opgeruimd.

Contact

T  06 53151598
E  thermotec@live.nl

Thermotec
Hofstee 1
6641 VM  Beuningen